Refund Policy no refunds - Beleid voor Terugbetalingen (Geen Terugbetalingen)

Terugbetalingsbeleid

OVERZICHT Defecte of Beschadigde Producten Als u defecte of beschadigde producten heeft ontvangen, neem dan binnen 7 dagen contact met ons op met afbeeldingen van het product. We sturen graag een vervangende bestelling naar u toe of vergoeden het volledige bedrag.

Verloren Pakketten tijdens Transport Door bij ons te bestellen, gaat u akkoord met onze verzendtijden. De meeste bestellingen worden binnen de aangegeven tijdsbestekken geleverd; echter, externe factoren zoals douane-inspecties kunnen soms vertragingen veroorzaken. Als de verzendtijden van uw bestelling onze weergegeven tijdspanne met 10 werkdagen overschrijden, kunt u contact met ons opnemen en sturen we graag een vervangende bestelling naar u toe, of vergoeden het volledige bedrag.

Retouren Wij accepteren geen retouren voor terugbetalingen. Onze garantie dekt alleen defecte of beschadigde producten, en items die tijdens het transport verloren zijn gegaan. Uw tevredenheid is onze prioriteit, maar dit beleid is van kracht zodat we gratis wereldwijde verzending kunnen blijven aanbieden voor alle bestellingen.

Verloren of Gestolen Pakketten Website.com is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten die zijn bevestigd als bezorgd op het adres dat is ingevoerd voor een bestelling. Na navraag zal Website de bezorging aan het opgegeven adres bevestigen, de bezorgdatum, trackinginformatie en verzendinformatie van de vervoerder verstrekken voor de klant om te onderzoeken.